Herstel Lekkage

Uitstekende 24 uurs service. Altijd scherp geprijsd.

Herstel lekkage

Altijd scherp geprijsd

Een lekkage in uw huis of bedrijfspand? Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk van af. Lekkages kunnen voor vervelende waterschade zorgen die al snel in de papieren kan lopen. Hoe sneller het wordt opgelost, des te minder schade zal uw pand er van ondervinden. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, dus u kunt ons ook midden in de nacht bellen.

Hoe gaan wij te werk?

Contact

U heeft in uw huis of bedrijfspand een lekkage ontdekt of u vermoed een lekkage door bijvoorbeeld het afnemen van de druk in de CV-installatie. Om zeker te weten waar de lekkage zich precies bevindt neemt u contact op met F&N Lekdetectie. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wij kunnen u telefonisch advies geven, informeren over onze diensten en laten u direct weten wat het kost als we bij u langskomen voor de lekdetectie. Zo zijn er achteraf geen verrassingen. Wel zo fijn.

Lekdetectie

U heeft een afspraak ingepland met één van de vakmensen van F&N Lekdetectie. Onze expert komt naar u toe en zorgt dat de lekdetectie zorgvuldig wordt uitgevoerd. Dit gebeurt middels de nieuwste technieken. Hiermee kunnen we zelfs de moeilijkste lekkages opsporen.

Offerte

Als de lekkage in uw huis of bedrijfspand is opgespoord wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk wordt verholpen. In vrijwel alle gevallen kan de Expert ter plaatse direct een offerte voor u opstellen. Zo weet u precies wat er gerepareerd moet worden, op welke plekken, hoe lang dit duurt en wat dit kost als u de reparatie door F&N Lekdetectie laat uitvoeren.

Herstel

Nadat onze Expert de lekkage heeft vastgesteld en een offerte heeft gemaakt, is het tijd om de lekkage te herstellen. Dit kan vaak op hetzelfde moment worden uitgevoerd. In sommige gevallen moet hiervoor een nieuwe afspraak worden ingepland. Dit gaat altijd in overleg met u en hangt ook af van de ernst van de situatie. Wij helpen u in ieder geval altijd zo snel mogelijk van de lekkage af.

In veel regio’s hebben wij goede contacten met aannemers die de ontstane schade van de lekkage voor u verder kunnen verhelpen. Denk aan schilders en vloerzetters. Mocht u willen, dan kunnen wij u hiermee in contact brengen.

Betaling en verzekering

De factuur ontvang u van ons digitaal. Deze dient binnen 7 dagen te worden betaald. In veel gevallen is het mogelijk om (een deel van) het bedrag terug te krijgen via uw verzekeraar.

Regio’s

Bekijk hier in welke gebieden F&N Lekdetectie werkzaam is. Staat uw regio er niet bij? Grote kans dat we hier toch werkzaam zijn.

Wij zijn actief in de volgende werkgebieden:

Bel mij terug

2 + 6 =

24 uur service
 Vakmensen

Erkend lekdetectiebedrijf
Nieuwste technieken

Jarenlange ervaring
Scherp geprijsd

Bel direct met een Lekdetectie expert

F&N Lekdetectie staat klaar voor al uw vragen omtrent lekkages, CV-ketels en meer. Wij treden niet op als tussenpersoon. U heeft daardoor direct contact met de opdrachtgever. Ontvang binnen 24 uur een offerte geheel op maat.

Geavanceerde Technologie

Met onze geavanceerde lekdetectie apparatuur lokaliseren wij elk lek snel en nauwkeurig. Ervaar de zekerheid van technologie die werkt!

h

Uitgebreide Diagnostiek:

Onze dienst stopt niet bij het vinden van een lek. Wij bieden uitgebreid advies om toekomstige problemen te voorkomen.

s

Snelle Respons en Service:

Wij begrijpen de urgentie. Daarom reageren wij snel en zorgen wij voor een efficiënte afhandeling van uw lekprobleem.