Lekdetectie bedrijf – lekkage opsporen en oplossen

Wij treden niet op als tussenpersoon. U heeft daardoor direct contact met de opdrachtgever.

Kort gezegd is lekdetectie het opsporen van een lekkage in of rondom uw woning of bedrijfspand.

Expert in lekdetectie
Altijd scherp geprijsd
Heeft u een lekkage in of rondom uw woning of bedrijfspand en weet u niet waar dit vandaan komt? Schimmelplekken? Nare geurtjes? Water uit het plafond of uit de vloer? Vaak is een lekkage wel zichtbaar, maar weet u niet precies waar het probleem zich bevindt. F & N is dankzij haar jarenlange ervaring door heel Nederland expert in het opsporen van lekkages. Ook de onzichtbare lekkages. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, dus u kunt ons ook middenin de nacht bellen. Een lekkage komt ten slotte altijd ongelegen.
Lekdetectie
Lekdetectie
Wat houdt lekdetectie in?
Kort gezegd is lekdetectie het opsporen van een lekkage in of rondom uw woning of bedrijfspand. Dit klinkt simpel, en dat is het voor ons ook. Lekkages ontstaan over het algemeen vaak door een scheur of een breuk in de waterleidingen, door een hemelwaterafvoer, schade aan de dakbedekking of een kapotte afvoer of riool. Hierdoor komt er vocht vrij die langs de leidingen stroomt.

Dit zal uiteindelijk resulteren in waterschade. Het is daarom noodzakelijk om spoedig te achterhalen wat de oorzaak is van uw lekkage, zodat u ernstige waterschade kunt voorkomen.

Over het algemeen is een lekkage snel te vinden. Bijvoorbeeld als er zichtbare vochtplekken op de muren of plafonds te zien zijn. Of wanneer er water op de grond of uit de radiator druppelt. Toch zijn er ook lekkages waarbij de oorzaak lastiger op te sporen is.
Lekdetectie
Denk bijvoorbeeld aan een lekkage van een waterleiding onder de vloer waarbij er geen vochtplekken zichtbaar worden. De druk binnen de CV-installatie gaat dan echter wel omlaag, wat weer gevolgen heeft voor de waterdruk bij u in huis of uw bedrijfspand. Wanneer het lek niet tijdig wordt verholpen kan het uiteindelijk ook gevolgen hebben voor het functioneren van uw CV-installatie.
Lekdetectie
Minder waterdruk heeft bijvoorbeeld een zachtere straal tijdens het douchen als gevolg. Los daarvan zorgt lekkage ook voor onnodige energieverspilling. Zowel van water als van elektriciteit doordat de CV-installatie harder moet werken. En dat merkt u aan het einde van de maand op uw rekening.
Kortom heeft u een zichtbare lekkage of vermoed u een onzichtbare lekkage? Schakel F & N Lekdetectie in om de lekkage zo snel mogelijk op te sporen én te verhelpen.

Lees meer over onze werkwijze op de pagina ‘herstel’

Wij zijn actief in de volgende werkgebieden:

Bel mij terug

7 + 12 =

Detecteren zonder schade:

Onze niet-invasieve methoden beschermen uw eigendom. Geen zorgen over onnodige schade tijdens de detectie!

Z

Gegarandeerde Kwaliteit:

We zijn zo overtuigd van ons werk dat we garantie bieden op onze diensten. Kies voor zekerheid en kwaliteit. Bel nu voor een afspraak

Milieubewuste Aanpak:

Wij zorgen voor het milieu terwijl we uw lekken oplossen. Kies voor een milieuvriendelijke oplossing. Meer weten? Bel nu 06-24317491

24 uur service
 Vakmensen

Erkend lekdetectiebedrijf
Nieuwste technieken

Jarenlange ervaring
Scherp geprijsd

Bel direct met een Lekdetectie expert

F&N Lekdetectie staat klaar voor al uw vragen omtrent lekkages, CV-ketels en meer. Wij treden niet op als tussenpersoon. U heeft daardoor direct contact met de opdrachtgever. Ontvang binnen 24 uur een offerte geheel op maat.

Geavanceerde Technologie

Met onze geavanceerde lekdetectie apparatuur lokaliseren wij elk lek snel en nauwkeurig. Ervaar de zekerheid van technologie die werkt!

h

Uitgebreide Diagnostiek:

Onze dienst stopt niet bij het vinden van een lek. Wij bieden uitgebreid advies om toekomstige problemen te voorkomen.

s

Snelle Respons en Service:

Wij begrijpen de urgentie. Daarom reageren wij snel en zorgen wij voor een efficiënte afhandeling van uw lekprobleem.