Lekdetectie

Kort gezegd is lekdetectie het opsporen van een lekkage in of rondom uw woning of bedrijfspand.

Expert in lekdetectie
Altijd scherp geprijsd

Heeft u een lekkage in of rondom uw woning of bedrijfspand en weet u niet waar dit vandaan komt? Schimmelplekken? Nare geurtjes? Water uit het plafond of uit de vloer? Vaak is een lekkage wel zichtbaar, maar weet u niet precies waar het probleem zich bevindt. F & N is dankzij haar jarenlange ervaring door heel Nederland expert in het opsporen van lekkages. Ook de onzichtbare lekkages. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, dus u kunt ons ook middenin de nacht bellen. Een lekkage komt ten slotte altijd ongelegen.

Lekdetectie
Lekdetectie

Wat houdt lekdetectie in?

Kort gezegd is lekdetectie het opsporen van een lekkage in of rondom uw woning of bedrijfspand. Dit klinkt simpel, en dat is het voor ons ook. Lekkages ontstaan over het algemeen vaak door een scheur of een breuk in de waterleidingen, door een hemelwaterafvoer, schade aan de dakbedekking of een kapotte afvoer of riool. Hierdoor komt er vocht vrij die langs de leidingen stroomt.

Dit zal uiteindelijk resulteren in waterschade. Het is daarom noodzakelijk om spoedig te achterhalen wat de oorzaak is van uw lekkage, zodat u ernstige waterschade kunt voorkomen.

Over het algemeen is een lekkage snel te vinden. Bijvoorbeeld als er zichtbare vochtplekken op de muren of plafonds te zien zijn. Of wanneer er water op de grond of uit de radiator druppelt. Toch zijn er ook lekkages waarbij de oorzaak lastiger op te sporen is.

Lekdetectie

Denk bijvoorbeeld aan een lekkage van een waterleiding onder de vloer waarbij er geen vochtplekken zichtbaar worden. De druk binnen de CV-installatie gaat dan echter wel omlaag, wat weer gevolgen heeft voor de waterdruk bij u in huis of uw bedrijfspand. Wanneer het lek niet tijdig wordt verholpen kan het uiteindelijk ook gevolgen hebben voor het functioneren van uw CV-installatie.

Lekdetectie

Minder waterdruk heeft bijvoorbeeld een zachtere straal tijdens het douchen als gevolg. Los daarvan zorgt lekkage ook voor onnodige energieverspilling. Zowel van water als van elektriciteit doordat de CV-installatie harder moet werken. En dat merkt u aan het einde van de maand op uw rekening.

Kortom heeft u een zichtbare lekkage of vermoed u een onzichtbare lekkage? Schakel F & N Lekdetectie in om de lekkage zo snel mogelijk op te sporen én te verhelpen.

Lees meer over onze werkwijze op de pagina ‘herstel’

Regio’s

Bekijk hier in welke gebieden F & N Lekdetectie werkzaam is. Staat uw regio er niet bij? Grote kans dat we hier toch werkzaam zijn.

Bel mij terug

3 + 6 =

24 uur service
 Vakmensen

Erkend lekdetectiebedrijf
Nieuwste technieken

Jarenlange ervaring
Scherp geprijsd

Bel met een expert in lekdetectie

F & N Lekdetectie staat klaar voor al uw vragen omtrent lekkages, CV-ketels en meer!

F & N Lekdetectie

Bij F & N Lekdetectie staan uw wensen en snel handelen centraal. Onze vakmensen staan 24 uur per dag voor u klaar om ervoor te zorgen dat de lekkage aan uw woning of bedrijfspand zo snel mogelijk wordt opgespoord én verholpen.

Contact

[email protected]

06-24317491

 

Alle voordelen
24 uur service
Vakmensen
Erkend lekdetectiebedrijf
Nieuwste technieken
Jarenlange ervaring
Scherp geprijsd